søndag 19. juli 2015

Jeg gikk inn på bloggen min en her en dag..

..helt tilfeldig, etter å ha sett den stå på listen i nettleseren over lagrede lenker.
Da jeg gikk inn på den var det som å gå tilbake i tid. Det nærmer seg 2,5 år siden sist, og her var plutselig alt fra hverdagen fra flere år tilbake, så lett tilgjengelig og som om jeg aldri hadde forlatt den.

Å kunne gå tilbake i tid og lese om store og små hendelser i livet mitt som hodet for lengst hadde plassert i "roteskuffen", og dermed ikke lengre var å oppdrive like lett, var noe som ga meg en liten vekker.

Og plutselig var den der, skrivelysten, som jeg ikke har merket noe til på så lang tid.

I noen dager nå vurderte jeg å stenge tilgangen til bloggen og bruke den som en slags privat dagbok, men samtidig så hadde jeg lyst til å kunne dele erfaringer om det jeg gjør med andre. Man lærer så enormt av å høre om andres erfaringer, og min liste over andre blogger er lang av nettopp den grunn.
Så her er den, i gang igjen, og med poster som kommer som været, slik det har lyst, og gjerne aldri som forventet ;-)
Det var på tide å begynne å gripe dagen igjen, om man har lyst til å si det slik. De siste ukene har dreiet seg veldig om det. Å ikke utsette å gjøre noe man virkelig har lyst til. Og da passer det godt å starte bloggen opp igjen om akkurat dette.

Det er så lenge siden jeg har deltatt på noe kurs. År tilbake kunne jeg dra på kurs som strakk seg over mange dager, gjerne timers kjøretur unna, alene,  og det var den største selvfølge.

Så denne uka ble det draktsøm-kurs på meg, dog jeg kan vel ikke akkurat skryte av lengden på kjøreturen, den må vel være hele fem minutter, når man er så heldig og bor her vi bor, "Middelalderdalen".Første dag syntes jeg gikk ganske bra, det er tre dager igjen, og jeg håper på å få drakten ferdig til markedsdagen på bygdetunet til lørdagen. Krysser fingrene!
I morgen starter selve syingen, og da er det ikke dårlig å kunne gjøre det i et vikingtelt mens man først skal lage seg en drakt. Jeg har valgt en som både passer sen vikingtid, og tidlig middelaldertid, så vil den være en passende drakt uansett hvem festival man vil kunne tenke seg å være med på.
Det er begrensede farger i den perioden, det går i naturfarger, men de er blant favorittene, så det skal nok gå helt fint.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar