fredag 8. februar 2013

Februar, lysere tider..

Åh så god tid vi er inne i nå. Fremover er det bare lyspunkter å se. Lengre dager, varmere sol, og våren som nærmer seg med store skritt..Og jammen så var det ny måned, som allerede er godt i gang.

Tenkte jeg skulle oppdatere litt på dyreholdet.
I høst så kjøpte jeg et par brakker, for å ha som billige hønsehus, og fikk ordnet med transport av dem opp hit til dalen vår:
  

 

Det var en spennende dag ;-) 
I ettertid ble det en del jobb med innredning til de fjærkledte. Og vi er fortsatt ikke helt ferdige, men innflytterne har nå bodd der siden desember, og har heldigvis hørt veldig lite klager på standarden foreløpig ;-)
Til våren/sommeren starter jobben med å gjerde uteområdet. Vi rakk det ikke før frosten kom ifjor. Og brakkene må også ha tak, da det ikke er helt tett det som er der fra før. Så det mangler ikke på ting som skal gjøres ;-)

Ellers så har bloggen min fått en koselig utmerkelse fra Hilde og bloggen hennes: http://granheim2.blogspot.no/
Der er det så koselige innlegg å lese, om alt fra plantefarging av garn, til nydelige naturbilder, hagebilder, planting og håndarbeid. Ta en titt innom!

Jeg velger å gi den videre til en blogg denne gangen: Ragni på Jacta est alia. Hun er en gammel skolevenninne fra bibliotekhøyskolen, og en ivrig blogger. Syntes hun skriver om så mye forskjellig og artig, at bloggen hennes absolutt fortjener en oppmerksomhet. Bare lage bildet over Ragni,og legg den ut på bloggen din :-)

Fortsatt god kveld! :-)2 kommentarer:

  1. Hei igjen, og takk for hyggelige ord :)
    Så koselig oppdatering på dyreholdet. Ser ut som det ble fint med brakkene, og at de fjærkledde trives og har det bra der.
    Ha en fin ny uke! Det er herlig at lyset kommer tilbake og at våren nærmer seg :)

    SvarSlett
  2. Hei Heidi! Beklager at jeg ikke så dette innlegget tidligere. Så utrolig koselig gjort av deg og nevne bloggen min og gi meg en utmerkelse! Det setter jeg stor pris på. Skal sende den videre:-)

    SvarSlett