søndag 13. februar 2011

En liten oppdatering

Blitt litt lite med aktivitet her om dagen, men har blitt så mye overtid på begge jobbene at jeg rett og slett har vært altfor sliten, og heller ikke hatt tid. Håper på at det ordner seg nå fremover, for nå trenger jeg å slappe av ;-)

Var på sykurs på onsdagen, og ble ferdig med lappeduken min, veldig stolt av den :-D Bare en dag igjen av sykurset, som er om to uker. Etterpå blir det mer en månedlig treff for moro skyld.

I går tok jeg frem såbrett og frøposer, og satt i sving det som skulle sås i februar. Jeg har aldri gjort dette før, bare sådd ute, så håper på at det går seg til :-) Det vanskeligste blir sikkert tilvenningen ut uttpå våren, så får lese meg opp på det etterhvert. Spennende tider fremover!6 kommentarer:

 1. Kjempefin duk, som med alt du fortar deg - Meget bra :))
  har skjønt at du har det travelt, ikke noen gåturer denne uka !
  Men det har jo vært passe kaldt da,vi får se an været i kommende uke.....

  SvarSlett
 2. Skal være ...foretar.....:/

  SvarSlett
 3. Duken ble kjempeflott, så flink du er!
  Lykke til med frøsådden, gleder meg til å følge med.

  Ønsker deg en fin og rolig ny uke :)

  SvarSlett
 4. Den duken ble virkelig fin. Leser nedover i bloggen. Mor lagde alltid hvitost som vi kallte det. Jeg lager noen ganger. Bruker gressløk, salt og pepper i.
  Ha ei fin ny uke!

  SvarSlett
 5. Jeg er så imponert! Hva du får til! Andre kan jo få prestasjonsangst av dette her. Jeg kan hverken slakte - sylte - sy eller få til halvparten av det du utretter. Du er så flink! Du har både pågangsmot og er ikke redd for å prøve nye ting. Stå på Heidi - slike jenter trenger vi! Turid

  SvarSlett
 6. Så koselig å høre så masse ros! Det varmer! Det er moro å prøve nye ting og få litt mer erfaring i ulike områder. Anbefaler det virkelig :-D

  Ha en kjempefin uke!

  SvarSlett