lørdag 19. februar 2011

Og det spirer..

Det har jammen begynt å dukke opp en del spirer etter grønnsakssåingen i forrige uke, noe som er spesielt moro når en aldri har forkultevert før. Har sådd en del mer i dag, så nå er det bare å vente og følge med på hva som dukker opp :-)


I går kveld skulle jeg løfte en forsekk med hønemat opp til hønsehuset, og klarte å få en skikkelig strekk i ryggen. Kjennes ut som en nevre i ryggen som har kommet i klem, så har stort sett gått som en 90-åring (jeg har faktisk sett 90 åringer gå bedre enn det jeg gjorde)  i hele dag. Heldigvis hadde Randi noe til hjelp, samt har jeg brukt urteoljer og varmepute til den store gullmedaljen. Så nå er det mye bedre enn det var tidligere i dag. Jammen er det fort gjort. Men jeg er sta som et esel, og nekter å la noe slikt hindre meg i å gjøre ting jeg har planlagt, så har fått sådd i dag, lagd mer ostemasse og gjort litt husarbeid. Håper på å få gått en tur i morgen, for akkurat det nyttet ikke i dag. Den lille gåturen jeg og sambo tok i dag, endte opp med at han måtte dytte meg opp alle bakkene ;-) Satser på bedre tider i morgen!

Fikk min første utgave av et nytt blad jeg har begynt å abonnere på;


Det er et utrolig godt blad, og jeg er veldig fornøyd med det. Denne utgaven innehold artikler om blant annet; geiter og geitehold, hjemmemeieri (fordeler og ulemper med geit versus ku), lage gjerder selv, grønnsaker, hermetisering m.m. Verdt hver krone! :-)

3 kommentarer:

 1. The magazine looks great, so do your seedlings! Take care of your back, I know how that feels ;)

  SvarSlett
 2. Home farmer er kjempebra!Jeg kjøpte et par utgaver i sommer,og lærte masse!Geit vs ku driver jeg og tenker en del på for tida.Litt usikker på hva jeg skal velge der.Har ikke noe hastverk da,må jo få tak i et sted å ha kua/geita først;)
  Så godt å se spirer komme opp,da kjenner man at det snaaart nærmer seg vår.Skal forkultivere litt i mars jeg.Selv om det nok blir mest frilandssåing.
  God bedring med ryggen

  SvarSlett
 3. Så moro med spiring :) Har såvidt hendt noe med frøsådden hos meg også, det gikk fort, og nå håper jeg mer følger etter.

  Bladet HomeFarmer kjenner jeg ikke til, men det ser ut til å inneholde mye interessant lesestoff.

  God bedring, og ta godt vare på ryggen din, håper du fort blir bra igjen!
  Ha en fin ny uke :)

  SvarSlett