søndag 31. oktober 2010

Det går fremover..

..med alle prosjektene våre. Vi kjøpte oss en sentralstøvsuger sist vi var i byen, og den er nå i gang. Vi brukte et par kvelder etter jobb på å få den opp, og nå går den som bare det. Deilig å kunne putte den gamle støvsugeren vekk i utehuset.  

I dag var vi igang igjen med oppussingen. Vi har fått ferdig stenderene, og begynt å isolere. I morgen begynner sambo å legge panel mens jeg fortsetter isoleringen.


Ellers så begynte jeg å sy et forkle her om dagen, og den gjorde jeg ferdig nå. Det er utrolig hvor mye jeg har glemt av kunnskap, og er ganske sikker på at jeg gjorde det bedre da jeg sydde et sist, altså på barneskolen ;o) Jeg var ivrig på å se resultater, så det ble litt fort og gæli. Men den ser da i det minste ut som et forkle på avstand, og jeg fant ut masse om hvordan ting bør gjøres til neste gang jeg skal sy noe.


 Motivet ble selvsagt høner ;-)

Tenkte å sy meg en ny heks som jeg har i kjøkkenvinduet fra før, men da får jeg hjelp av mamma :-)

Da er det oppi loppekassa igjen!
God natt!

4 kommentarer:

 1. Hei lille husmor nedi bakken !!!
  Du kan jo alt du !! Sy også...
  Kjører vi sammen i morgen ?
  Til Sigdal ??

  SvarSlett
 2. Hehe,er nybegynner på det meste ;)
  Kjempegreit å kjøre sammen ja!

  SvarSlett
 3. Så flinke dere er! :D Moro å lese om alt du finner på av nye ting. Du er inspirerende Heidi:) Jeg har nettopp mottatt pakke i posten fra Amerika, full av organisk kosmetikk. . . ;) Hilsen Stine

  SvarSlett
 4. Heisann Stine!
  Har virkelig slengt deg på bølgen du også:D Så flott at du fikk bestilt fra Amerika, det er kjempekjekt! De har som regel mye bedre utvalg i utlandet ;)

  Håper ridningen går fremover :D

  Heidi

  SvarSlett