lørdag 23. oktober 2010

Og vi er i gang!

I dag startet oppussingen, eller i hvertfall nedrivingsdelen av den. Sambo stod for brekkjernøvelsene, mens jeg tok meg av å bære ut de gamle veggmaterialene. Det ble også en del planlegging og idemyldring.

Så da så det slik ut etter dags økt:


I morgen skal stenderne opp, og det av isolasjon som vi skulle ha fra før. Spørs nok ikke om vi må ta en bytur på mandag og handle mer isolasjon og eventuelt andre ting vi skulle trenge til neste helgs omgang. Panel har vi stort sett det meste av heldigvis.

Ellers så la Brahma høna sitt første egg her i dag, og det var det største jeg noen sinne har sett. Fikk ikke plass i eggekartongen, og lokket går ikke igjen. Artig! (Se bort fra litt møkkete kameralinse).
Det føles godt å ha brukt kroppen litt skikkelig, blir som regel litt for rolig i disse høsttider. Døsig og sigen blir man om kvelden. Spørs om jeg ikke sovner når jeg skal kose meg med boka mi etterpå ;o)

God lørdagskveld!

3 kommentarer:

 1. Dere er flinke, skal bli moro å følge med på fortsettelsen ;)

  SvarSlett
 2. Hei på deg!
  Så flotte egg, du får si ifra når du har noen å selge !!!!

  SvarSlett
 3. Heisann!
  Håper dere har hatt en fin helg!
  Jeg håper på å få nok til salg nå fremover. Får flere egg om dagen nå, dog det har gått en del til bursdagsgaver i det siste :-D

  SvarSlett