lørdag 16. oktober 2010

Helg..

Har vært ganske effektiv siden jeg kom hjem. Symaskinen har jeg endelig fått testet skikkelig, og har sydd kanter på et stoff jeg har kjøpt. Og dermed ble det en ganske så fin duk.

I dag gikk jeg igang med slakting igjen. Enda en hane har måttet bli mat. Og godt er det, begynte å bli litt vel mye galing på en gang i hønehuset. Nesten så jeg trengte hørselsvern ;o)

Jeg snublet over et tips på nettet, hvor man flådde høna istedet for å ribbe den, og det lettet arbeidet betraktelig. Ribbing er jo ganske tidkrevende. Jeg tok også bare låra og brystfileene på hanen, da det er så lite mat igjen på kroppen når disse er fjernet, at det ikke er verdt all jobben med å fjerne innvoller osv.

Så dermed ble dette resultatet:Det ble 200 gram brystfileet, og nesten 500 gram med lår. Så det ble faktisk 700 gram kjøtt, til 1/4 av tiden jeg vanligvis ville brukt om jeg skulle gjøre det skikkelig. Og det syntes jeg det var verdt å slippe;o) Er imponert over hvor kraftige og flotte lår det er på disse hanene. Noe helt annet enn hva jeg har sett fra butikk-kjøpte kyllinger. Absolutt positivt :o)


God lørdag!

1 kommentar:

  1. Jeg har sagt det før, og sier det igjen: Du er ei tøff dame :)))

    SvarSlett