lørdag 13. november 2010

Den store lefsedagen..

I dag bar det opp til Randi, aka mormor-tanker, for å bake lefser. Min eneste erfaring med lefser fra tidligere, er slike tykke mørlefser, som jeg bare har stekt i stekepanna, så dette ble en ny erfaring for meg ;-) Det var utrolig artig, og jeg lærte veldig masse. Mitt første møte med ei steiketakke er gjennomført. Her er vi i det gamle melkerommet i låven. Kjekt med et helt rom tilegnet blant annet lefser og flatbrød baking ;-)
Tusen takk for en kjempekoselig bakstdag Randi! Moro!


Her er også Kristina i gang med bakingen. Hun holder på med flatbrød. Bildet har jeg lånt av Randi ;-)

Ellers så har jeg blitt ferdig med kjøkkengardinene, og syntes det ble kjempebra :-D


Ga meg virkelig mersmak til å ta fatt på flere syprosjekter! Ting som går fort å lage, som gir raske resultater er tingen for meg. Det motiverer :-)

Merker at jeg begynner å bli litt småsyk, håper på at det glir fort over. Honningen og c-vitaminene får bein å gå på. Spent å se på hvordan formen er i morgen.

God natt!

3 kommentarer:

 1. Så koselig det har blitt på kjøkkenet ditt ;)
  fint med litt rødt nå mot jul...
  Takk sjøl for en hyggelig dag med baking !

  SvarSlett
 2. Å,jeg ønsker meg steketakke til jul!Så har jeg den klar så jeg kan bake lefser neste jul;) Var det veldig vanskelig?
  Og kjempefine gardiner:)

  SvarSlett
 3. Det er kjekt å ha en slik kan jeg tenke meg! Jeg syntes det var en utfordring å lage lefsene, men om man gjøre det mange nok ganger, så går det seg nok til etterhvert ;) Er absolutt en fordel å ha noen med seg som veileder, som kan rette opp i feilene man gjør ;)

  Takk! :D

  SvarSlett