søndag 7. november 2010

Hvor blir det av tiden?

Syntes ikke det var så lenge siden jeg skrev et helgeinnlegg her sist, men jammen så er det ikke lørdagskvelden igjen. Eller..natt er det faktisk. Man kan nesten bli litt skremt, eller i det minste litt rar i hodet av å tenke for mye på hvordan dagene flyr. Så det er vel antakeligvis best å fortsette å stikke hodet i sanden og late som ingenting ;-)

Effektivitet er et stikkord når det gjelder meg, jeg liker å få ting unna, å vite at dagen har blitt brukt fornuftig. Det er vanskelig å la en dag ikke bli unyttet til det fulle. Kanskje er det en bra ting, å vite at man har brukt tiden godt, men samtidig, så er det jo godt å ikke legge planer bestandig, og bare ta ting som det kommer.
Det er ikke alltid fornuftig å være fornuftig.

Det som har tatt mye av tankene mine for tiden, er planleggingen av kjøkkenhagen. Man kan si jeg er ekstremt tidlig ute, jeg kaller det bare å bruke god tid på forberedelsene ;o) Syntes det er kjempemoro å tenke over hva jeg gjorde i sommer, og hva som skal gjøres annerledes, eller på samme måte til våren. 
Har veldig lyst til å ha mange flere ulike typer frukt, bær og grønnsaksplanter. Det meste av plantene i hagen skal være spiselig, eller ha en eller annen nyttig funksjon, og ikke være bare til pynt.

Det er godt å sitte å planlegge litt og ta notater, med hagebøkene liggende over hele sofaen. Det er vel min påminnelse til meg selv om at vinteren bare er midlertidig, og at våren faktisk vil komme. Jeg er ikke et vintermenneske, for de som ikke alt vet det ;-) Dog vi har heldivis unngått noe særlig med snø så langt, og godt er det.

Oppussingen har gått litt trått nå, vi har fått opp en del panel på veggene, men mye gjenstår. Det er den del småting som må ordnes før vi kan fortsette med paneleringen. Blant annet å flytte noe internett-utstyr med milevis av ledninger, og vi fant fort ut i dag at selv om det er små apparater det dreier seg om, så var det ikke bare bare å flytte dem. Vi ville ha ledningene igjennom rør i veggen, som vi satte opp tidligere, og der ville de ikke gå igjennom. Satte seg bare bom fast i røret. Så da ble vi så lei etter et par timers forsøk, at vi bestemte oss for å fortsette i morgen, og se om vi kan løse det på en annen måte. Merkelig hvordan de små tingene kan være de mest kompliserte. Men vi går på med friskt mot i morgen ;-)

God natt!

1 kommentar:

  1. Jammen er du tidlig ute ja:) Jeg har tenkt litt på neste års kjøkkenhage,men ikke langt nok til at det kan kalles planlegging akkurat.

    SvarSlett