lørdag 11. desember 2010

Bondens marked!

I dag dro jeg og mamma på bondens marked i Kongsberg. Vi har aldri vært på det tidligere, og jeg så virkelig frem til det. Det var ikke altfor mange boder der, men de hadde likevel mye forskjellig å tilby. Jeg syntes det var kjempespennende å gå å titte fra bod til bod, og bli kjent med de lokale selgerene og varene deres. Pengene fikk bein å gå på ;-)


Det ble litt diverse som jeg fikk med meg hjem. Blant annet hjortekjøtt som jeg tenker vi skal teste ut i morgen ;-) Ellers elgepølser, honning, ost, og diverse annet. Kjempeartig! Gleder meg til neste gang det er noe liknende, kommer til å dra på det da også!

Ellers så var vi noen timer i byen og handlet julegaver og andre nødvendigheter. Jeg var innom min faste butikk med økologisk mat. Kjøpte blant annet min første økologiske marsipan. Den er laget av mandler, rørsukker og honning, og det er seriøst den beste marsipan på jord! Det er slik det skal smake, med ekte råvarer. En helt annen verden i smaksopplevelse!


Det ble fire timer i byen til sammen, og vi tok det med ro og koste oss mens vi fikk unna handlingen. Vel hjemme hos mamma ble det egne stekte egg og økologisk bacon (smaker himmelsk!) på brødskiva. Noe som er en kjempefin kombinasjon ;-) Resten av kvelden gikk med strikking og skravling med fyr i ovnen og rolig musikk. Skikkelig jentekveld!

2 kommentarer:

  1. Å,økomarsipan høres godt ut!Vi har bondens marked i en naboby her,og selv om det ikke er så mange bodene der passer vi på å ta oss en tur nesten hver gang.

    SvarSlett
  2. Det er absolutt verdt å få med seg ja, også så koselig! :D

    SvarSlett