lørdag 4. desember 2010

Lørdag..

Det har vært en hektisk uke. Mye ekstrajobbing på jobb nr 2, så har stort sett ikke hatt tid til annet. Det har vært jobbing grytidlig før jeg dro på jobb nr 1, hvor jeg er bibliotekar, og jobbing fra jeg var ferdig på  biblioteket til jeg skulle i seng. Så da var det jammen godt å få mesteparten overstått, og kunne puste ut i helga, selv om jeg må jobbe litt i helga også.

I dag har det vært åpning av en kafe i bygda. Noe som er ganske stort på et så lite sted. Det er den nedlagte togstasjonen som har blitt pusset opp og gjort istand. Tre herlige damer skal drive det. De har gjort en kjempejobb altså,  for det var utrolig mye som måtte gjøres for å få det klart. Og det ble skikkelig flott!
Her er bilder fra åpningen :-)


 


Så da får det bli hyppige turer innom fremover. Spennende altså!

Ellers så har vi begynt å legge laminatgulv på rommet vi pusser opp. Det blir så fint! Skal få lagt ut bilder når det ikke ser så bomba ut der nede. Fullt av verktøy som ikke gir rommet sitt rette inntrykk ;-)

Ha en fin kveld!

2 kommentarer:

  1. Hei på deg!
    Fine bilder fra åpningen :-) Vi var en liten tur innom i går kveld/natt. Stappfult med folk, meget vellykket!!

    SvarSlett
  2. Jeg hørte Randi sa det var masse folk, det er utrolig bra! Krysse fingrene for at det blir mye folk der i dag også! Kjempeartig!

    SvarSlett