tirsdag 11. januar 2011

Tirsdag..

Dagene går i ett, noe de i grunn stort sett gjør hele tiden ;-) I går var jeg i Oslo på IT-jobb, og var borte fra åtte om morgenen til åtte om kvelden. En lang dag, men det er godt å få gjort litt. Det er heldigvis ikke hver uke jeg trenger å dra innover, stort sett kan jeg jobbe hjemmefra.

I dag tok jeg meg en lang tur i skauen før jobben på biblioteket. Fikk ikke gått tur i går, og kroppen verket etter frisk luft og litt bevegelse etter byturen ;-) Det var mildvær, og man kunne nesten late som om det plutselig hadde blitt vår. Deilig med avbrekk fra kuldegradene, selv om det sikkert blir glatt i tiden fremover.

Det ble godt over en times tur, og jammen møtte jeg på et par elg som slet med å komme seg over et jorde i dypsnøen.
I morgen skal jeg på lappeteknikk-kurs. Det skal være et tolvtimers kurs som går over flere onsdager fremover, og første kursdag er i morgen kveld. Da gjelder det å huske på å få med seg symaskin, trådsneller og saks. Blir artig! Trenger virkelig å lære meg mer sykunnskaper ;-)

Ha en god natt :)

2 kommentarer:

  1. Alltid artig med et glimt av skogens konge:) Lappeteknikk-kurs høres gøy ut.Kos deg!

    SvarSlett
  2. Stakkars elgene i all snøen, men det ser ut som de kom seg vel over.
    Så artig med lappeteknikk-kurs. Lykke til og kos deg! Håper du vil vise frem på bloggen litt av det du lager etterhvert :)

    SvarSlett