søndag 5. juni 2011

Søndag..

Da var det søndag igjen :-) Har hatt så mye å gjøre de siste dagene at det har blitt lite tid til å sitte på rompa. Fikk endelig sauegjerdet jeg hadde bestilt, og dermed har lammene fått komme ut i det deilige sommerværet. To stykker er fortsatt inne, da de skal ha melk tilgjengelig hele tiden.

Etter å ha fått være et døgn på "gjerdetilvenning", og fått erfare hva et elektrisk gjerde er for noe, fikk tre av værlammene være på jordet til nabogården. Har tenkt å ha en gutt til oppe hos dem, men han er litt for liten ennå. Er kjempetakknemmlig for å kunne ha de på jordet deres. Der har de masse plass å boltre seg på. Og de fikk også låne et kjempefint hus å søke ly i  :-))

Jeg har tenkt å ha søyelammene i skauen rundt huset vårt. Det er de jeg skal beholde og ha til de blir gamle, og syntes det er koselig å ha de i nærheten :-)


Luftegården vår, her er søyene foreløpig.Værlammene :-)


Plantene har endelig blitt flyttet ut på verandaen, og jeg har fått stua mi tilbake :-))

Det ser ut til at det går bedre med tomatene nå, dukker sakte med sikkert opp bitte små tomater her og der. Tror det hjalp å gjødsle ofte med flytende gjødsel. Tusen takk for tipsene jeg fikk! :-)

Ha en flott ny uke!


1 kommentar:

  1. Så fint lammene har fått det :) De er så søte, og fine bilder. Ser ut som de trives og blir tatt godt vare på.

    Tenker det var godt å få igjen stua si :) Jeg har så smått begynt å flytte ut jeg også, men det er fortsatt en del igjen inne.
    Lykke til med avlingen, håper den blir bra :)

    Ha en fin ny uke!

    SvarSlett