fredag 9. september 2011

Høst..

Sånn tiden flyr, forrige uke var det besøk omtrent hver dag, så da gikk kveldene fort ;-)

Ja nå er det uten tvil høst. Det har vært kalde netter, og jammen var det ikke frost i gresset i dag tidlig.


Det nærmer seg tiden for å sende de store værlammene til slakt. De har vokst seg store og fine i løpet av sommeren. Søyene derimot skal få slippe den reisen :-)

Her sees frostflekkene ved siden av mjølbøtta.Vi har hatt problemer med å få gjort alle uteprosjektene våre paga det utrolig dårlige været vi har hatt. Det har knapt vært en eneste dag uten en regnbyge på mange uker, og de få dagene det har vært bra vær, så har enten jeg eller mannen vært opptatt. Så støpingen av pillarer til den nye utetrappa vår har det ikke blitt noe av før i dag. I dag tidlig var det skyfritt, så da bar det tidlig opp for å få støpt. Jeg fikk vært med et par timer før jeg måtte avgårde på jobb, mens mannen fortsatte uten meg utover dagen. Nå får det litt tid på seg til å størkne før temperaturen synker om kvelden. Frost er jo det verste for slikt.

Det har meldt skikkelig regnvær fra søndagen igjen, så det blir nok dårlig med å få gjort så mye mer ute den neste uka. Så da fortsetter vi med loftet :-)

Ha en flott helg!

1 kommentar:

  1. Oj, frost hos dere allerede! Vi har også kalde netter nå, så det varer nok ikke lenge her heller. I går kveld måtte vi fyre opp i vedovnen for første gang i høst.

    Jeg håper det går bra med utetrappa deres! Og lykke til med å lage tomatchutney :)

    Ønsker deg en flott helg!

    SvarSlett