søndag 18. september 2011

Ny kjøkkeninnredning!

Nå er vi godt slitne!
I dag har hele dagen gått til å hente vårt nye kjøkkeninnredning. Det var et stykke å kjøre, samt at selve lastingen på den store hengeren vi lånte, tok over et par timer. Men vi kom da hjem til slutt, og lasting av får vi ta i morgen :-)

Den gamle kjøkkeninnredningen vår er helt utslitt, og også altfor lite, så vi tenkte å få byttet det i vinter mens vi likevel skal pusse opp. "Nytt" er det jo ikke innredninga vi hentet i dag, vi kjøper stort sett alt av møbler og slikt brukt, og dermed ble det også brukt kjøkken. Men det er utrolig flott, og akkurat slik stil som jeg liker. Her er bilder fra de forrige eierne:Skikkelig country-style :-))

Og for alt dette (som er inkludert fryser, kjøleskap, stekeovn og oppvaskmaskin!), betalte vi 10 000! Helt utrolige kupp man kan gjøre brukt hvis man er villig til å hente og montere sjøl!

Ha en flott ny uke :-))

6 kommentarer:

 1. Hurra !!!!
  Det blir supert - gleder meg til å se resultatet !!
  Sjåast :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer! Så artig med ny kjøkkeninnredning. Gleder meg til å se bilder av den når den er kommet opp og på plass:-D

  SvarSlett
 3. outstanding! Me=jealous LOL, it's going to be beautiful

  SvarSlett
 4. Gratulerer! Så flott kjøkkeninnredning, kjempeartig og det høres ut som et godt kjøp :) Glasset i overskapene var skikkelig stilig.
  Gleder meg til å se bilder når det er kommet på plass.

  Ha en fin ny uke du også :)

  SvarSlett
 5. Så flott kjøkken! Må være deilig å endelig ha muligheten til å bytte ut det gamle. :)

  SvarSlett
 6. Litt av et røverkjøp! Kjøkkenenet så jo veldig fint ut også, selv om det er brukt.

  SvarSlett