torsdag 8. desember 2011

Andre uka i desember..

Det har vært en svært aktiv tid siden forrige innlegg her på bloggen :-)
I helgen hadde jeg en kjempekoselig julebakehelg med et par herlige damer som jeg gikk på høyskolen med for noen år tilbake. Det var kjempekoselig å se dem igjen, og vi koste oss masse med både mat, baking og vin!

Hele mandagen, samt tirsdag formiddag, gikk unna med en jobbtur til Oslo. Tirsdag kveld var det rett på månendens faste lesesirkeltreff, hvor vi koste oss med gløgg og nøtter som en liten juleavslutning. Og i går kveld var det syklubb hvor det ble kaffe, pepperkaker og mye skravling mens vi holdt på med strikketøy eller sytøy :-) Så det har virkelig gått i ett, men det er jo bare moro! Eneste ulempen er at tiden går så fort at man ikke helt får med seg hvilken dag det er til slutt ;-)

Det blir en del fokus på baking i bloggen for tiden, mye grunnet at det er en litt nyoppdaget hobby, samt at jeg regner med å ikke ha så mye tid til baking på vårparten når det blir lamming og hagestell ;-)

Noen bilder fra helgen som var:

Vi koste oss først med middag, som bestod av elgehakk med rødvin til, og rundet av med en dessert, samt kaffe og likør. Kjempekoselig! Etterpå satte vi igang med bakingen. Her er Stine med pepperkakedeigen, og Ragni med kransekakedeig :-)


Ragni dypper stekt kransekakebiter i sjokolade. Det var kjempegodt!


Det ble noen timer med god innsats, og det trengtes absolutt noen hvilepauser med litt god vin! :-)


Frokost! Etterpå tok vi oss en tre timers tur i skauen og tittet på gamle bygg her og der. Litt kulturhistorie med andre ord ;-)


Etter gåturen tok vi oss en tur til den lokale kafeen i bygda. Stasjonsfruene. Der koste vi oss med suppe, kaffe og kaker. Det var julegrantenning og dermed ekstra julestemning å få!

Takk for en kjempefin bryllupsgave! Og ikke minst for en kjempeartig helg! :-DI morgen tenkte jeg å legge ut oppskriften på Pound Cake, som jeg laget forrige lørdag. I mellomtiden, ha en fortsatt kjempefin torsdag! :-)

5 kommentarer:

 1. Så koselig å se bildne dine fra helgen! Vi hadde det så koselig hos deg!
  Stor klem fra Ragni

  SvarSlett
 2. Så koselig dere hadde det !!
  Du er god til å lage hyggelige sammenkomster ;)

  SvarSlett
 3. Ser ut som dere hadde det kjempetrivelig :)
  Så flink du er som har fått bakt så mye. Jeg har enda ikke kommet i gang med julebakst, må nok se å hive meg rundt!
  Pound cake hørtes spennende ut.

  Ha en fin ukeslutt :)

  SvarSlett
 4. Liker!! (så godt at jeg har rappet alle bildene... hihi) God stemning det halve døgnet der ja <3 Likte spesielt godt 2 ting (i tillegg til å bli invitert): 1) kulturhistorieturen 2) rødvinen! (hva het den sa du?) ...Og at jeg har drukket både kaffe OG likør er vel tegn på at jeg har blitt såpass voksen at det får være greit at du kalte meg "dame"... ;D

  SvarSlett
 5. hihi..du må nok innse at du har steget i gradene og blir kalt dame heretter ;-P

  Begge disse rødvinene er veldig gode:
  Paso del Sol Merlot 2008
  Calbuco Cabernet Sauvignon Merlot 2008

  Husker ikke hvem av dem det var :-P

  Vi snakkes ;-)

  SvarSlett