torsdag 18. januar 2018

Januar..

Kjempestart på det nye året. 2. januar hadde vi nyttårsgilde med spinneringen hos Anne Beate. Det ble en kveld fylt med nydelig mat og gode samtaler.

 Vi klarer veldig fint å kose oss grundig :-)Jeg har klippet angoraene igjen, dette er tredje klippen. Har mye å lære på å få det bra, men kommer seg fra gang til gang. Veldig morro å kjenne på hjemmeprodusert ull!

 Godt med varmelampe etterpå!


Brikkeveving er i gang igjen, vi har noen ganger igjen før vi går over til skinnsøm til våren. Spennende!

Jeg har også vært i Jevnaker på Lizas småbruk og tatt et ystekurs om Camembert og Gouda! Det var et dagskurs. Vi ble møtt med kaffe/te og nydelig stikkelsbærkake i et stilig og moderne kjøkken. Jeg fikk svar på mye som jeg har lurt på, og som jeg ikke har hatt mulighet til å spørre andre om, og samtidig fikk jeg frisket opp ystekunnskapene som jeg ikke har fått brukt på et års tid.  Lunsjen bestod av mat fra gården, det var vanvittig godt, og så utrolig koselig de hadde det.

 Kurslokalet

 Ostene vi fikk med hjem :-)

Kan virkelig anbefale Lizas småbruk. Hele opplegget var så proft, både bevertning og selve kurset. Det var også ansatt ei som tok seg av all vasking og rydding, så vi trengte bare å kose oss med ystingen. Trivelig kursleder og hyggelige kursdeltagere. Jeg har kjempelyst å komme tilbake på et nytt kurs senere. 

I morgen skal jeg hente melk, gleder meg til å få testet kunnskapene :-)1 kommentar:

  1. Du er ei allsidig dame !
    Så mye spennende du driver med - må vise meg noe av produktene snart :)

    SvarSlett