mandag 23. august 2010

Blåbærtur og matlager..


Etter mye leting har jeg endelig funnet et skikkelig blåbærsted. Det har vært så lite med blåbær overalt, men her var det endelig massevis. På en halvtime fikk jeg plukket 2 liter, så da skal man ikke klage. Da vet jeg hvor jeg skal gå neste år, forhåpentligvis er det like bra da :)


Amandha fungerte som mental støtte i fall vi ikke skulle finne noe som helst ;)Ellers så tok vi en skikkelig opprydning i utehuset vårt, et bygg hvor vi har lagringsplass til tingene våre. Dermed fikk jeg ryddet ut av trappboden inne i huset vårt, og puttet det som var der inne, i hyllene i utehuset.

Inngangen til boden

Det er egentlig ganske god plass her selv om det ikke ser slik ut på bildene. To voksne får lett plass her inne.
Jeg tenkte å ha hermetikk her, det duger det fint til. Blir godt å få litt lager dersom det skulle bli nødvendig en dag. Det er lite med plass andre steder til slikt i huset vårt, så dette var helt perfekt. Da gjelder det bare å finne ut hva man skal handle inn :)

2 kommentarer:

  1. Hei på deg!
    Så flinke dere er... Her er det bra med blåbær, men fikk ikke plukket stort før jeg brakk foten. Godt med litt lager i fryseren da :-) Fikk i hus villbringebær og er fornøyd med det ! Ha en fin dag.

    SvarSlett
  2. Jeg har en isboks med blåbær du kan få dersom du vil ha litt du også? Har mer enn nok jeg altså :) Du kan jo bare ta med deg den når dere kommer hit på middag i september :D

    SvarSlett