fredag 20. august 2010

Fredag igjen..

Da er det straks helg igjen. Har fått oppdatert utseende på bloggen, og blitt litt mer kjent med funksjonene her. Syntes det har blitt riktig så bra nå :o) Hadde i grunn aldri trodd at jeg skulle begynne å blogge, men det er jo ganske artig!


Jeg har begynt å høste salaten nå, så det trenger jeg ikke kjøpe på en stund. Tomatplantene har jeg begynt å legge til modning i drivhuset på verandaen vår, har vært så kjølig ute, så har vært redd det ikke vil modnes før høsten slår inn. Gulerøttene vil nok ta sin tid ennå, men jeg plukket opp en her om dagen, den var ikke akkurat oransje, men smakte jaggu godt. Morsomt! Jordbærplantene begynner å gi meg ganske mange avleggere, og de blir plantet for seg etterhvert som de er store nok til å flyttes. Neste år er det nok ganske mye jordbær å plukke.

Jeg sådde solsikker i starten av juli, og de har blitt en meter lange, håper på at de rekker å titte frem i blomst før det blir for kaldt. Var nok litt i det seneste laget, men det er moro å prøve seg lell. Solsikker er absolutt favorittblomsten min! Nydelige!

Ellers så har jeg tenkt veldig over hvordan hverdagen er for mange av oss. Vi har det så travelt hele tiden. Dersom man ikke allerede har en veldig nær kontakt med familien, så blir denne gjerne prioritert bort. Akkurat her skal jeg forbedre meg, så skal passe på å være med på å samle familien, både min egen og sambo sin, hos oss. Og ikke minst, dra på besøk. Familien er tross alt det viktigste man har.

3 kommentarer:

 1. Hallo Hønemor !!

  Koselig at du har flyttet inn i Blogglandia ;)
  Takk innbygelsen på søndag, vi kommer ...
  Skal vi ha med noe ?

  Sjåast ;)

  SvarSlett
 2. Hei på deg!
  Gratulerer med egen bloggside! Kjempeflott utseende og koselig lesning :-)

  (har tid til å lese blogger når jeg sitter her med benet i været!!)

  SvarSlett
 3. Hei Jorun og Randi!

  Takk =D
  Må holde meg oppdatert på det som skjer i internett-verden, skjønner jeg fort kan dette av lasset når det kommer så mye nytt hele tiden ;o)

  Hehe, du får starte din egen blogg du også Jorun! :D

  Randi: Ta med campingstoler, det er stort sett det vi mangler her. Skulle visst kjøpe hagemøbler, men det fikk vi aldri rota oss til. Kanskje neste sommer..;)

  SvarSlett