søndag 29. august 2010

Og da var det en hane mindre..

Og jeg er naturligvis kjempestolt! Alt fra å ta knekken på hanen til å ta ut invollene har jeg gjort helt selv! Det eneste sambo gjorde var å holde hanen for meg da jeg måtte tømme den for blod, ellers var jeg alene om alt!

Jeg tok bilder underveis, men de ligger på mobilen min som bestemte seg for å låse simkortet mitt, så da får jeg ikke de frem før jeg ringer kundeservice i morgen. Sukk..

Men her er iallefall det ferdige resultatet! Det ble perfekt om jeg må si det selv! 800 gram veier den ferdig slaktet.
Jeg har ikke sett frem til det her, men det gikk overraskende greit. Syntes det verken var kvalmende eller ubehagelig. Tenkte i grunn på det hele som det samme som å rense fisk, og da var det ikke noe problem. Lang tid tok det, tross alt første gang jeg har gjort dette her, og antar at det går fortere fra gang til gang. Er fortsatt en hane til som skal tas, dog det blir en annen dag. Ble sliten av bare denne ene ;o)

5 kommentarer:

 1. Imponert!Er litt usikker på om jeg klarer å holde meg like rolig første gangen jeg skal ta en hane...Mulig jeg lurer gubben til å gjøre det;)

  SvarSlett
 2. Vil anbefale å prøve. Det gir en ganske god følelse av å kunne klare slikt på egenhånd. Stolt om en hane med andre ord ;)

  SvarSlett
 3. Hei på deg!
  Så flink du er!! Da blir det hønsefrikase til middag tenker jeg :-)
  Så synd at du må selge ponniene dine, men når tiden ikke strekker til er det sikkert et riktig valg.

  Melder meg på som eggkunde når den tid kommer !

  SvarSlett
 4. Du er utrolig flink !!
  Det der hadde jeg ikke greid aleine !!
  Snart "hundre" år og aldri flådd ei høne ;/
  Jeg tar av meg hatten for slike superjenter :))

  SvarSlett
 5. Jorun:
  Så flott, popper opp kunder både her og der ;O) Håper det står bra til med beinet!

  Randi: Takk =D Det er utrolig hva man får til med en skikkelig "bruksanvisning". Hadde både bilder og god forklaring å se på, så da gikk det så radig atte :D

  SvarSlett