søndag 28. august 2011

Bryllupsfest!

I går hadde vi en liten feiring med svigermor si side av familien. Det regnet helt ekstremt tidligere på dagen, med oversvømmelser over veien på flere steder, og vi ble litt bekymret for at det ble så ille at folk ikke kom frem. Mannfolka var ute og gjorde det de kunne for at grusveien ikke skulle forsvinne helt, mens jeg og Marit holdt på inne og gjorde klart til feiringen. Heldigvis ordnet det seg til slutt, og alle gjestene kom seg frem :-)

(Tusen takk for hjelpa svigermor!)


Vi ble 17 tilsammen, og det ble en kjempeherlig kveld, med mye god mat, kaker og drikke!
Her er det muffins laget av Kris, ostekake fra Hilde, rabarbrakake fra Marit, krinlge fra Anna og marengskake fra Jorun! Det smakte nydelig alt sammen! Tusen takk!Randi laget en flott dekorasjon i en gammel vannause! :-)

Det var egentlig meningen at man skulle ta med litt å bite i istedet for gaver, men de snek seg til å gi gaver likevel ;-) Så da ble det både mat, kaker og gaver, så det var veldig mye, men vi takker og bukker så masse for alt sammen! :-) 


Damene gjør klart kaker på kjøkkenet :-) Jeg fikk utrolig mye kjøkkenhjelp i løpet av kvelden! :-)


I løpet av kvelden ble det en selskapsleik for meg og Christoffer som invielse i familien. Vi trodde vi skulle konkurrere mot hverandre, og ble lurt trill rundt begge to. Det ble filmet, og kan sees her:
Det var utrolig morsomt!


Det ble en kjempeartig og minnerik kveld med en herlig gjeng! Tusen takk for at dere kom, og for mat , kaker og gaver! Det var helt topp!

(Vi må få til flere samlinger iblant, det er jo så artig! :-D)

4 kommentarer:

 1. Så koselig. Ser ut til å ha vært en særdeles vellykket feiring. :)

  SvarSlett
 2. Ja, tusen takk for en fin og morsom fest :)
  Utrolig hva denne gjengen finner på.....
  Vi må være glade for at vi har hverandre...:)

  SvarSlett
 3. Så koselig! Ser ut som dere hadde det veldig trivelig. Og kakene så nydelige ut, tenker de smakte :)

  SvarSlett
 4. Family is great to have around, nothing better than a home full of love!

  SvarSlett