tirsdag 16. august 2011

Ny trapp..

På fredag fikk vi trappa vi bestilte for litt tid tilbake, som skal gjøre det mulig å ta i bruk loftet vårt som oppholdsrom. Dermed har helgen stort sett gått til å få denne opp, samt til å lage hull i taket for å åpne opp mot loftet. Vi fikk heldigvis god hjelpe av en erfaren bygger; svigerfar:-)


Først måtte trappa midlertidig monteres for å skjønne hva som skulle hvor ;-) Her har vi ikke fjernet deler av taket ennå. Rett frem sees en liten bod som vi ikke har hatt tilgang på tidligere.


Etter tre dager er det blitt hull i taket for å åpne opp mot loftet, og trappa er oppe og kan brukes. Vi venter med gelenderne, da det gjenstår å kle vegger og gulv på loftet, og det er mye lettere å få opp materialer uten at de er i veien.

Det er litt kjølig i huset nå som det er åpent opp til loftet, da det ikke er isolert der. Heldigvis skal mannen kjøpe isolasjon i morgen, så da blir vi ikke arbeidsledige i helga som kommer heller ;-)

Jeg skal ta bilder av loftet når jeg har fått ryddet litt der oppe. Det skal bli mitt eget hobbyrom, så jeg gleder meg såklart som en unge til å få det ferdig og ta det i bruk. Hittil har stua fungert som hobbylokale, og det ser jeg frem til å slippe. Rydde vekk alt fra symaskin og tøystoffer, til garnnøster og andre prosjekter mellom hver gang det brukes er jo ganske tungvindt ;-)

Dessuten er utsikten der oppe helt fantastisk, så det blir nok lesekrok i vinter også :-))

5 kommentarer:

  1. Så flott! Ny trapp, ny bod og hobby-/leserom. Heldiggrisen. :)

    SvarSlett
  2. Det ser ut til å bli kjempefint! Så heldig du er som får eget hobbyrom :)

    SvarSlett
  3. Det blir kjempefint!Eget hobbyrom er gull verdt,særlig hvis man syr:)

    SvarSlett