mandag 22. august 2011

Det går fremover..

I helgen fikk vi isolert ferdig ytterste lag på loftet, så det ikke blir så kaldt inne. Vi fikk god hjelp av svigermor, og da gikk det ganske radig. Vi får ikke tid til å kle veggene før vi er ferdig med å holde på ute, mye som skal gjøres før vinteren setter inn. Men i mellomtiden blir det ikke huskaldt i hvertfall :-)Tror det blir et koselig hobbyrom :-)

Ellers så har det blitt litt sopp-plukking i det siste. Jeg og svigermor tok oss en tur lørdags morgen, og i dag tok jeg og Randi oss en tur. Jeg har fått lært meg litt mer om sopp i det siste, og dermed så får jeg plukket litt flere ulike typer enn tidligere, fortsatt trygge og sikre sopper. Og det er veldig moro å kunne flere enn bare kantareller og fåresopp :-)

Jeg kjøpte meg en dvd med soppkurs fra soppgleder.no, og den var veldig god og grundig. Fin for nybegynnere, og gjennomgår alle de trygge matsoppene grundig.

I dag ble det en fin fangst med fåresopp, lys piggsopp, rød og brun skrubb, samt noen kantareller: Lys piggsopp er virkelig en utrolig god matsopp, og håper på å finne mer av den.
Skikkelig soppblanding!

Ha en fortsatt flott mandag :-)

3 kommentarer:

 1. Så fint at det går fremover med hobbyrommet! Det er jo superpraktisk med et hobbyrom.

  Bildene dine av soppen ser ellers så kjempegod ut. Det er jo så nydelig med ordentlig fersk sopp! Og så kan man lage så mange gode retter av det:-D

  SvarSlett
 2. The hobby room is amazing! Well done with the mushrooms! I am jealous, no mushrooms like that here!

  SvarSlett
 3. Spennende med en oppdatering på hobbyrommet, og det ser ut til å bli skikkelig bra :)

  Så mye fin sopp du har plukket, tenker det smakte!

  SvarSlett