fredag 12. august 2011

Min nye favorittbok..

I dag fikk jeg denne boka i posten som jeg bestilte for ei ukes tid siden. Var spent på hva den inneholdt, for den så veldig spennende ut, og jeg ble alt annet enn skuffet når jeg endelig kunne bla i den :-)


Det er en kjempegod bok med oppskrifter og godt forklarte fremgangsmåter på alt fra eplechutney til rognebærgele, hermetisering og tørking av sopp til hjemmelaget ketchup. Den gir også gode tips på hvordan alt dette skal oppbevares, hvor lenge det kan lagres, samt hvordan det kan pakkes inn eller pyntes for å gi bort i gaver.

Gleder meg som en unge til å teste ut flere av oppskriftene! :-)

Det er veldig mange gode bøker som har kommet de siste åra om alt fra kjøkkenhager og mat fra skogen til sylting og hermetisering. Det er godt å se de gamle tradisjonene bli mer i vinden, omenn også i ny innpakning :-)

God fredag!

3 kommentarer:

 1. Den så spennende ut!Hvor har du bestilt den fra?Ønsker meg flere norske bøker om slike emner,for det er bittelitt anstrengende å oversette alt mulig hele tiden.
  God helg!

  SvarSlett
 2. Det er mange fine boktips å finne på bloggen din :) Dette ser ut som en kjempeinteressant bok, absolutt en jeg kunne tenke meg!
  Ha en fortsatt god helg :)

  SvarSlett
 3. Boka kjøpte jeg fra www.haugenbok.no. De er lynraske på levering, flere ganger har jeg fått boka dagen etter at jeg bestilte den på nett :-))

  SvarSlett